PAR MI PAR LA chante Yves Duteil
Welmoed Homan & Pim Thiemens

Par Mi Par La & Yves Duteil
Contact en boekingen:
06-18 15 16 31 / info@parmiparla.nl /

parmiparla@gmail.com

PAR MI PAR LA bestaat uit twee enthousiaste muzikanten, Pim Thiemens (gitaar) en Welmoed Homan (zang), die diverse Franse chansons van Yves Duteil vertolken.

Pim speelt vanaf zijn zevende levensjaar gitaar. Na enige oefening begon hij zich te bekwamen in moderne muziek. Hij heeft in verschillende bands gespeeld (momenteel in Robin and the Bad Men) en componeerde verscheidene nummers. Ook maakt hij muziek bij documentaires.

De zangcarrière van Welmoed begon kort nadat ze haar eerste woordjes sprak. Zij heeft een passie voor talen en voor mooie teksten en combineert deze met haar zangtalent.

Pim en Welmoed kennen elkaar al heel lang, maar muzikaal sinds 2009.
Zij besloten hun gedeelde enthousiasme voor de muziek van Yves Duteil om te zetten in daden en het begin van een gevarieerd repertoire was geboren.

De arrangementen van Yves Duteil kenmerken zich door mooie melodieën. Ze zijn verrassend vanwege het geraffineerde gebruik van relatief simpele gitaarakkoorden, die vaak een ‘tweede stem’ naast de zangmelodie vormen.
De teksten zijn poëtisch, teder, diepzinnig en soms humoristisch. Ook de luisteraar die het Frans wat minder goed beheerst hoort vrolijkheid, optimisme, passie en levenswijsheid.

Tijdens het optreden van PAR MI PAR LA is het mogelijk om de mooie Franse teksten en de vertalingen in het Nederlands mee te lezen in een fraai tekstboekje.

Zodra PAR MI PAR LA begint te spelen wordt een onmiskenbare Franse sfeer opgeroepen.
Een feest, een etentje, een wijnproeverij, een brocante-markt? De sfeer is meteen goed. Het publiek wordt aangestoken door het enthousiasme van het tweetal en zal zich na afloop verrijkt voelen door een nieuwe ervaring.

contact / boekingen:
06 - 18 15 16 31

info@parmiparla.nl / parmiparla@gmail.com
Wij zijn ook te vinden op Facebook
© 2009 - 2014 par mi par la